Over

Dive Solutions

 • Testimonial

  Sander Evering

  Oprichter en eigenaar

  About Sander Evering

  Sander Evering is geboren in 1981 en is afgestudeerd 1e graads docent lichamelijke opvoeding. Hij heeft meer dan dertien jaar ervaring op gebied van duikopleidingen en geeft les voor de organisaties GUE, PADI en IANTD. Naast opleidingen is Sander gespecialiseerd in onderhoud van ademapparatuur en kun je regelmatig artikelen van hem lezen in het magazine ‘Duiken’.

 • Testimonial

  Dive Solutions

  Het Bedrijf

  About Dive Solutions

  Dive Solutions is een jong bedrijf met veel ervaring. Opgericht in 2015 en toch ruim tien jaar full time ervaring op gebied van lesgeven, onderhoud en verkoop. Nu richt Dive Solutions zich specifiek op lesgeven, van sportduiken tot en met full trimix opleidingen. Vanuit midden Nederland, met als basis Scuba Support in Hilversum, kan er flexibel gewerkt worden. Opleidingen kunnen op maat worden gepland in heel Nederland of buitenland.

  Dive Solutions is onafhankelijk en zeer geschikt als partner voor duikcentra in Nederland om mee samen te werken. Wil je als duikcentrum ook technische duikopleidingen of bijvoorbeeld GUE Fundamentals cursussen aanbieden, neem dan contact op met Dive Solutions en ontdek de mogelijkheden.